Najnovšie recenzie zo sekcie Náplne a tonery - kompatibilné
- výhodná cena pre xl verziu. tlač je v poriadku zatiaľ som použil dve farby. Ukazujú aj stav atramentu.
Lacné a xl verzia
- funguje PERFEKTNE !!!
- Funguje PERFEKTNE !!!
- funguje perfektne
- funguje :)
- SUPER cena oproti originálu
- sýta tlač
- MEGA rýchle doručenie = "Do polnoci objednáš..." ;)
Musím povedať, že oproti inej značke (neoriginál), ktorú som používal funguje ALZA toner PERFEKTNE !!!
Náplne od iného výrobcu mali zlé farby (pokrytie) a tlač bola slabá. Takmer som kúpil originálnu náplň (náplne) za nekresťanské peniaze, ale našťastie som dal ešte šancu produktom z Alzy. A dobre som spravil... Dúfam, že neoľutujem moje rozhodnutie. Uvidíme, ako budú fungovať o nejaký čas...
- výhodná sada za top cenu, menej ako polovocia od originálnych farieb
- bol som skeptický ale kvalitka je fakt dobrá, tlačím fotky aj text
Kvalita je super a za dobrú cenu
Skvele, vyborna cena
- toner kvalitný a lacný
Kto chce ušetriť kúpi
- lacná sada dvoch čiernych tonerov, tlačia ok ako majú, nerobia pásy po faktúrach
- doručenie bolo rýchle
Môžem odporučiť nákup
- výhodné balenie všetkých farieb za výhodnejšiu cenu ako po jednej farbe
- dodanie bolo rýchle, zadarmo a pohodlne na adresu
- vystihla som akciu aj so zľavovým kupónom
Tonery tlačia v poriadku, nemám čo vytknúť
- Kvalitná tlač
- super cena, rýchle doručenie, tlač je bez problémov
- nakupoval som tieto náplne prvý krát na tonezo.sk a som maximálne spokojný s kvalitou aj prístupom obchodu
Odporúčam
- rýchle dodanie
- cena je už dosť vysoká, ale to je všade, je t pre staré inkjet tlačiarne, ale stále je cena lepšia ako originál, ktorý má asi tak tretinovú kapacitu
Dobrá kvalita
- super cena a kvalita, tak isto rýchle doručenie. kupoval som tieto farby na tonezo.sk druhý krát a zatiaľ vždy maximálne spokojnosť.
Top cena a kvalita
- perfetkna kvalita a bezproblemova tlac. vymenil som vsetky styri farby naraz, kedze dochadzali uz povodne. tlacia super, kvalita, jas, ostrost a za zlomok ceny
Urcite mozem odporucit
funguje bez problémov
ok
žiadny problém
Ok v poriadku
Vami ponúkaná kazeta nepasuje rozmerovo do Hp deskjet 2320. Vyhľadával som kazety podľa typu tlačiarne, tento typ mi ponúklo a pri založení kazety sa nedá zavrieť kryt tlačiarne.
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »